Dětská párty v čokoládovně

výběr varianty

lokalita
sezóna
trvání
osoby
cena
Novinka
celoročně
2 hodiny
5 dětí
5 500,-

5 500,-

  • expedujeme ihned

    Zvolíte-li v košíku elektronické doručení poukazu, během okamžiku Vám do e-mailové schránky dorazí zážitkový poukaz i průvodní dopis. Vše stačí jen vytisknout a dárek máte připravený k předání. Služba funguje 24 hodin denně.

  • dárkově zabaleno

    Dárkové balení je základ každého dárku.

    U nás dostanete zážitek zabalený v krásné červené krabičce ukryté v papírovém pouzdře s efektem parciálního laku, který je příjemný jak na pohled, tak na dotyk. Uvnitř krabičky obdarovaný najde detailní popis zážitku a samozřejmě poukaz, tedy vstupenku na zážitek.

    Zároveň obdržíte prázdnou kartičku na osobní věnování, kam můžete vlastnoručně doplnit své přání.

  • výměna
    zdarma

    Zakoupený zážitek lze jednou vyměnit za jiný, a to zcela zdarma. Hodnotu původního poukazu můžete rozdělit mezi vícero zážitků a pokud by Vám původní hodnota nestačila, lze samozřejmě rozdíl v ceně doplatit.

    (Zážitek nelze dále vyměnit v případě, že byl na poukaz použitý Allegria kredit, byl čerpán přes univerzální poukaz, jedná se o exkluzivní zážitek s předem daným termínem konání nebo byl na poukaz využit benefitní program třetích stran.)

  • platnost poukazu 31.03.2020

    Platnost našich poukazů je vždy 9 - 15 měsíců, podle data nákupu. U každého poukazu Vám platnost napíšeme do příslušného průvodního dopisu.

    Pokud čerpáte Allegria kredit/univerzální poukaz, platnost vybraných zážitků zůstává stejná, jako platnost Allegria kreditu/univerzálního poukazu.

Info

  • Popis:
    Které dítě by někdy aspoň na chvilku nesnilo o tom, být jako Karlík z příběhu o továrně na čokoládu? A co mu tohle přání splnit? Připravte svému dítku originální oslavu narozenin v prostředí plném té nejlepší čokolády! Přidáme k tomu ještě balónky, dobré pití a fantastická dětská párty v čokoládovně může začít. Všudypřítomné sladké dobroty může sníst kolik se do něj vejde a ještě si vyrobí originální kousky čokolády, které si odnese domů. Připravte svému oslavenci senzační sladkou párty s jeho kamarády, na kterou nikdy nezapomene.

  • Průběh:
    čokolatiér naučí děti pracovat s čokoládou, především ji natemperovat a zajímavě nazdobit. Každý si vytvoří alespoň 6 čokokousků, které si na závěr i zabalí a odnese domů. Děti společně vytvoří čokoládu pro oslavence, který si ji pak odnese. Prostory jsou vyzdobené "Happy Birthday" nápisem, balónky a dalšími ozdobami. Děti mají k dispozici slané občerstvení, nealkoholické nápoje a čokoládu, kterou mohou neomezeně ochutnávat. Oslava trvá 2 hodiny a je uzavřená pouze pro oslavence a jeho kamarády. Po celou dobu je čokolatiér může při práci s čokoládou fotografovat.

  • Platnost poukazu: 31.03.2020
    Uvedená platnost poukazu platí pouze pro nový nákup. Pakliže čerpáte kredit/univerzální poukaz, platnost Vašeho nového poukazu se řídí platností kreditu/univerzálního poukazu.

  • Balíček obsahuje:
    čokoládu k ochutnávání, čokoládu, která se vyrábí, zdobí a odnese se domů. Nealko nápoje, slané občerstvení.

  • Balíček neobsahuje: dopravu na místo konání, služby a produkty nad rámec balíčku.

  • Sezóna: celoročně

  • Doprovod: viz poznámka

  • Počasí: nemá vliv

  • Doporučené oblečení: pohodlné

  • Zdravotní stav: příznivý zdravotní stav

  • Poznámka: minimální věk 5 let. Při zájmu o dokoupení vstupu pro další dítě/děti je nutné kontaktovat dodavatele a částku uhradit na místě. Za každé další dítě se hradí 1100,- Kč. Maximální počet dětí na jednu párty je 12. Rodiče mohou počkat na děti v kavárně. Na závěr se mohou přidat a vyfotit se s dětmi.

Zajímavosti

  • První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Kakaové placky nebo kakaové nápoje připravovali už Mayové a Aztékové. Do Evropy čokoládu přivezli v 16. století Španělé a velmi rychle se stala oblíbeným nápojem. Španělé také dovezli kakaovníky do oblasti Zadní Indie a španělské východní Indie (především na Filipíny). Postupně se začala vyrábět i tuhá čokoláda.
    Typy čokolády
    Čokoláda je v dnešní době dostupná v mnoha typech. Různé formy a příchutě čokolády se vyrábějí obměňováním množství a druhem přísad.
    Neslazená čokoláda

    Jedná se o nesmíšenou čokoládu: mletá pražená čokoládová zrna bez přísad dávají silnou, hlubokou čokoládovou chuť do všech sladkostí, do kterých jsou přidána. I s přidaným cukrem jsou používané jako základ vrstvových dortů, koláčků, cukroví, keksů atd.

    Hořká čokoláda

    Čokoláda bez mléka jako přísady, někdy zvaná jako prostá čokoláda. V USA se oficiálně nazývá „sladká čokoláda“ a vyžaduje 15% koncentraci čokoládového moku. Evropské normy specifikují minimálně 35 % kakaové sušiny.

    Couverture

    Termín používaný pro čokolády obsahující mnoho kakaového másla nejvyšší kvality. Populární druh čokolády Couverture používaný profesionálními cukráři a často prodává v gurmánských a speciálních potravinových obchodech a najdete je pod značkami: Valrhona, Lindt, Coco Barry a Esprit des Alpes. Tyto čokolády obsahují vysoké procento čokoládového moku (někdy víc než 70 %) právě jako kakaové máslo, aspoň 32–39 %, po rozpuštění jsou velmi tekuté a mají výbornou chuť.

    Mléčná čokoláda

    Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny.

    Bílá čokoláda

    Cukrářský výrobek založený na kakaovém másle bez pevných kakaových složek.

    Ledová čokoláda

    Čokoláda obsahující nerafinovaný kokosový tuk, který se rozpouští již při teplotě 20–23 °C, čímž v ústech způsobuje chladivý efekt. Ledová čokoláda by neměla být uchovávána v ledničce, protože pak se chladivý efekt v ústech nedostaví.

    Bublinková čokoláda

    Čokoláda, při jejíž výrobě se do čokoládové směsi vhání vzduch a chlazení se uskutečňuje v prostředí se sníženým tlakem. Byla vynalezena firmou Rowntree's v roce 1935.

    Výroba čokolády

    Je založena na surovinách, které tvoří kakao a to: kakaový prášek, kakaová hmota a kakaová pokrutina. Obsahuje také tuk, cukr nebo sladidla a další přísady. Do tajemství její přípravy proniknete právě prostřednictvím našeho zážitku.

    Čokoláda a zdraví

    Studie prokazují pozitivní vliv na krevní tlak a kardiovaskulární systém a to díky obsahu flavonoidů u kvalitní vysokoprocentní čokolády. U běžných čokoládových pamlsků však převažuje negativní efekt obsažených cukrů a tuků. Tradičně je pak považována za afrodiziakum a povzbuzující prostředek. Obsažené flavonoidy kakaových bobů mají antioxidační účinek a chrání organizmus před účinkem volných radikálů.

Hodnocení

Hodnocení: 5/5

Průměrné hodnocení (1x)

Detailní hodnocení (1)

  • 5/5:
    kvalita informací uvedených v obsahu zážitku
  • 5/5:
    spokojenost s průběhem rezervace termínu
  • 5/5:
    profesionalita provozovatele zážitku
  • 5/5:
    spokojenost s průběhem samotného zážitku

Tento zážitek zatím nemá žádné hodnocení.

Časté dotazy



Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.