Výlet s dětmi aneb 4 tipy na akční rodinný den
08.03.2023Aktualizace 05.12.2023

Výlet s dětmi aneb 4 tipy na akční rodinný den

Nevíte, kam vyrazit s rodinou o víkendu? Máme pro vás hned několik tipů na akční výlety, které nadchnou rodiče i děti.

Objevte Český Krumlov na raftu

Zavítejte do Českého Krumlova a poznejte toto kulturní centrum jihočeského kraje z raftu. Čeká vás příjemná plavba po Vltavě, kterou začnete v centru Českého Krumlova a zakotvíte v obci Zlatá Koruna. Těšit se můžete na krásné scenérie historického centra. Z raftu se budete kochat například státním hradem a zámkem Český Krumlov, proplujete městským parkem a lákat vás bude pohled na pivovar Eggenberg. Po vyplutí z centra vás oslní krásná, nedotčená příroda, která vás bude obklopovat až do úplného závěru plavby.

Vyzkoušejte výlet na raftu po řece Vltavě. Trasa Český Krumlov - Zlatá Koruna je ideální i pro začátečníky. Užijte si léto s rodinou a přáteli.

Český Krumlov

od 1 515,-

Zjistit více


Nudit se rozhodně nebudete, na vaší cestě vás totiž čeká nejeden jez, ale nebojte se, na raftu je skoro nemožné se překlopit a jezy nejsou nikterak divoké. Plavba trvá něco přes 3 hodiny. V půjčovně vás řádně s raftem naučí a proškolí. Samozřejmě vám půjčí všechno potřebné vybavení, jako jsou nafukovací vesty, pádla a lodní pytel. Součástí je také doprava zpátky ze Zlaté Koruny do místa vyplutí. Můžete si půjčit raft pro šest nebo pro čtyři lidi, jedná se tedy o ideální výlet s dětmi, které se na vodě pořádně vyřádí.

Raftem pres Krumlov

Únikovka v jeskyni v Moravském Krasu

Chcete tip na výlet, kde strávíte kvalitní čas s dětmi, které si užijou den plný zábavy a dobrodružství? Tak to je únikovka v jeskyni "Bertalánka" v pohádkovém Moravském Krasu to pravé. Tenhle akční výlet je ideální způsob, jak strávit společný čas s dětmi, protože nabízí nejen napínavou hru, ale také příležitost pro spolupráci. Nebojte se, úkoly a hádanky nejsou složité, takže vaše děti to hravě zvládnou.

Nejprodávanější

Máte rádi rychlá auta? Testovací den Ford racing je ten pravý adrenalinový zážitek v oblasti auto moto zážitků! Každý účastník absolvuje 7 jízd a z toho v pěti bude přímo řidičem závodních speciálů.

Plzeň

3 330,-

Zjistit více


Principem únikovek je dobře se zorientovat v uzavřeném prostoru, najít stopy a indicie, vyřešit série hádanek a uniknout z místnosti, v našem případě z jeskyně, ve stanoveném čase. Jsou založeny na týmové spolupráci, protože jen díky souhře všech členů týmů je možné dohrát hru v co nejkratším čase.

U vchodu do jeskyně dostanete všechno potřebné vybavení - kombinézu, přilbu a čelovku a budete moct vyrazit do útrob jeskyně. Tento výlet s dětmi je ideálním pro rodiny, které se nebojí výzev a pořádného dobrodružství.

unikovka v jeskyni

Na minigolf do Horního Bezděkova

Hledáte aktivitu pro rodinný výlet, která potěší všechny členy vaší rodiny, bez ohledu na věk? Pokud ano, máme pro vás skvělý tip - adventure minigolf v Horním Bezděkově! Tento malebný koutek ve Středočeském kraji skrývá velkolepou atrakci, která uchvátí nejen malé, ale i velké. Adventure minigolf nabízí dvě hřiště po 18 jamkových drahách, každá plná různých překážek a pastí, které vyžadují preciznost a zručnost.

Přemýšlíte, kam vyrazit s dětmi na výlet? Vyzkoušejte si hru adventure golf na prvním 18ti-jamkovém hřišti v ČR. Areál je velmi vstřícný k rodinám s dětmi i pejsky.

Horní Bezděkov

819,-

Zjistit více


Po hře si můžete jít odpočinout do místní Tyrolské hospůdky, kde vaří poctivou kuchyni podle originálních tyrolských receptur. Vzít sebou můžete i svého čtyřnohého mazlíčka.

Horní Bezděkov se nachází kousek od chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, což vybízí ke krásným výletům s dětmi, které můžete s návštěvou minigolfu spojit. Výletu sem nebudete vy, ani děti litovat.

adventure golf

Via Ferrata u Vodní brány v Semilech

Tento tip na výlet je pro všechny fanoušky skalního lezení a trošky adrenalinu. Via Ferrata, italský výraz pro „železnou cestu" označuje způsob horolezeckého výstupu po skalách, kdy jsou do skály zabudovány kovové pomůcky, lana a mosty, které zajišťují lepší přilnavost a bezpečnost při výstupu. Jednou z nejznámějších a nejnavštěvovanějších ferrat v Česku je Via Ferrata u Vodní brány.

Pokud milujete lezení ve skalách a upřednostňujete lezení po zajištěných cestách před klasickým lezením, pak je tento kurz lezení via ferrat bezpečně to pravé.

Dolní Světlá

2 490,-

Zjistit více


Ferrata se nachází v Semilech, což je obec v blízkosti Krkonoš a Českého ráje. Během výstupu si tak můžete užít krásné výhledy na okolní krajinu. Samotné lezení je pro děti od 7 let, nejedná se tak o nic náročného a zabere vám něco kolem 4 hodin. S vámi ji bude absolvovat i zkušený instruktor, který vás zaškolí a půjčí vám všechno potřebné vybavení.

Domů nepojedete jen s dobrým pocitem, že jste ferratu zdolali, ale také dostanete pamětní certifikát o absolvování. Pokud vás láká trochu adrenalinu a dobrodružství, tak určitě Semily s rodinou navštivte a vyzkoušejte si místní ferratu.

Via ferrata u Vodni brany

Zábava pro děti a rodinu
100 Kč za odběr novinek

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.