Cukrář, malíř nebo kuchař? Tyhle kurzy můžete absolvovat z domova
16.11.2022Aktualizace 05.12.2023

Pekař, malíř nebo kuchař? Tyhle kurzy můžete absolvovat z domova

Už delší dobu si pohráváte s myšlenkou, že byste se rádi přihlásili na nějaký kurz a naučili se díky němu něco nového? Pokud ale z časových či jiných důvodů nemůžete úplně někam dojíždět, máme pro vás super alternativu - online kurzy. Vše proběhne v pohodlí vašeho domova před obrazovkou počítače.

Online kurz - Laminování a croissanty

Chtěli jste se vždycky naučit, jak se dělají croissanty? Tak to pro vás máme skvělý videokurz, kterým vás provede profesionální francouzský cukrář Xavier. Naučíte se nejen, jak upéct pravý, francouzský croissant, ale také, jak pracovat s laminovaným těstem. Součástí videokurzu jsou i recepty, připravit si tak kromě croissantů budete moci čokoládové rolky, rozinkové šneky a jiné dobroty.

Zůstaňte v pohodlí domova a naučte se od profesionálního cukráře péct croissant podle videokurzu. Na online kurzu pečení se dozvíte, co je laminování, jak na to a upečete si výborné coissanty.

U vás doma

3 450,-

Zjistit více


A co je vlastně laminované těsto a jak se připravuje? Laminované těsto se vyrábí tím, že se vytvaruje do tenké vrstvy a na ni se položí vrstva másla. Tato vrstva másla se poté zabalíme do těsta, aby vznikla první vrstva těsta a másla. Poté se těsto rozválcuje a skládá na sebe. Během pečení se tuk v těstě rozpouští a vytváří křupavé, lahodné pečivo s charakteristickými vrstvami.

priprava croissantu

Online kurz - Staňte se malířem

Láká vás spíš představa proměny prázdného plátna v hotové mistrovské dílo? To jste tu správně. Ano, i z pohodlí domova se dá tvořit umění, které zaujme na první pohled. S tímto kurzem proniknete do tajů malování s akvarelovými barvami. Tyto průzračné barvy na papíře zaujmou svou snovou a jemnou povahou.

Seznámíte se s nimi díky Ateliéru Mozaika. Tam se jim po zakoupení kurzu ozvete a oni vám následně na váš e-mail zašlou přístupové údaje ke stažení videokurzu. Ano, tento kurz je super právě tím, že nebude probíhat vyloženě během online videohovoru, ale jedná se o video soubor, ke kterému budete po zakoupení mít neomezený přístup.

Práce s akvarelem je jednoduchá a nemusíte být zrovna Picasso, abyste si to užili a něco hezkého vytvořili. Díky jejich vlastnostem s nimi můžete i skicovat nebo tvořit originální ilustrace. Pokud byste ale chtěli vyzkoušet trochu jiný typ kurzu, můžete zkusit malování s akrylem. Tento kurz probíhá stejně jako ten předchozí. Rozdíl je jen v technice, kterou budete malovat.

malirsky kurz

Online kurz - vaření s Martinem Kortusem

Třetí a finální tip na kurz je opravdovou třešničkou na pomyslném dortu. Vsadíme se, že právě vaření s takovým esem jako je Martin Kortus udělá radost nejednomu milovníkovi vaření. Kurz navíc není omezený na určitý typ kuchyně, takže si na své přijdou vyznavači všemožných chutí.

Užijte si z pohodlí domova online kurz vaření s šéfkuchařem Martinem Kortusem, který vede kurzy také ve škole vaření Laboratorio. Naučte se vařit.

U vás doma online

3 490,-

Zjistit více


Martin Kortus své zkušenosti sbíral po celém světě a nyní o ně s vámi podělí. Po koupi zážitku se právě s ním spojíte a domluvíte potřebné detaily vašeho společného kuchtění. Po vybrání termínu vám na e-mail přijde aktuální verze menu a instrukce ohledně toho, co se během kurzu bude dít. Jako poslední dostanete také odkaz, díky kterému se v daný den a hodinu s Martinem Kortusem spojíte. V jeho virtuální společnosti uvaříte menu pro dva.

Skvělou věcí na tomto kurzu je i fakt, že v den online vaření vám domů dovezou všechny potřebné ingredience a to exkluzivně až z Francie. Budete tedy vařit i z věcí, které u nás nejsou běžně sehnatelné. Pak už bude stačit si vzít zástěru a příprava delikátních pokrmů může začít.

kurz vareni

100 Kč za odběr novinek

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.