Tipy na nejlepší vánoční dárky
01.09.2023Aktualizace 08.11.2023

Tipy na nejlepší vánoční dárky

Máte dost nakupování parfémů, ponožek či vánočních svetrů se sobem? Zkuste letos pořídit svým známým něco trochu netradičního. Zážitek, kurz vaření nebo třeba poukázku na masáž.

Tipy na zážitkové dárky pro muže

I když často říkají, že nic nechtějí a že všechno mají, zážitek je něco, co potěší každého chlapa.

Adrenalinové jízdy za volantem

Skoro každý chlap měl jako malý sen projet se v nadupaném supersportu. Vy jim tento luxus můžete poskytnout. Radši by provětrali sporťák na okruhu nebo polygonu? Tak to vám můžeme doporučit tyhle zážitky:

Ověřeno Darinou 51% sleva Nejprodávanější

Projeďte se na polygonu v nadupaných sporťácích Ferrari, Porsche nebo Nissan! Auto-moto adrenalinovou jízdu si užijete na polygonu Hradec Králové.

Hradec Králové

5 980,- od 2 899,-

Zjistit více


Na ulízané supersporty moc nejsou a radši by zkusili zážitek, při kterém budou mít bláto až za ušima? S těmito tipy na dárek na konci čistí nevylezou.

  • Řidičem dakarské bugy Can-Am Maverick - Tahleta buggyna má stejný poměr výkonu k hmotnosti jako Porsche 911, takže o zábavu bude postaráno.
  • Jízda v závodní malé buggy - O něco menší buggy než ta dakarská Can-Am Maverick, ale pořád dost divoká.
  • Testovací den Ford racing - Tímto dárkem potěšíte všechny fanoušky rallye. Na speciálně upravené trati se projede ve Ford Fiesta 1,6R1 Rallye nejprve sprofesionálním řidičem a poté si sedne za volat a vyzkouší, co tohle auto umí.
Nejprodávanější

Plzeň

3 330,-


Zážitkové dárky, při kterých se proletí

Má pro strach uděláno a nemá problém s výškami? Tyto zážitky mu pořádně rozproudí krev v žilách. Milovníci adrenalinu takovýto Vánoční dárek určitě ocení.

  • Tandemový seskok padákem - Pravděpodobně jeden z nejsilnějších adrenalinových zážitků. Věřte, že na tento dárek jen tak nezapomene. Vybrat mu můžete tandem z letadla nebo vrtulníku, každý má své pro a proti.
  • Indoor skydiving - Střídmější verze klasického tandemu vhodná dokonce i pro děti.
  • Bungee jumping - Na výběr máme hned několik variant, preferoval by skok z nejvyššího mostu, z mostu Zvíkov nebo z televizní věže?
  • Let balónem - Dárek vhodný i pro starší věkové kategorie. Let balónem je zážitek, při kterém se bude kochat krásnými výhledy a užije si klid a ticho v oblacích. Pokud vás zajímá průběh zážitku a nejste si jisti, zda je let balónem tím vhodným dárkem, přečtěte si článek na našem blogu.
Ověřeno Darinou Nejprodávanější

Praha

od 1 990,-

České Budějovice

od 3 970,-


Vánoční dárky pro gurmána

Pro muže, kteří rádi tráví čas v kuchyni, nebo rádi ochutnávají výtvory z kuchyně máme spoustu tipů na dárek, který se jim bude líbit.

V naší nabídce máme spoustu kurzů vaření, při kterých si zdokonalí svůj kulinářský um.

Pokud neholduje kulinářskému umění, ani ho neláká se něco z této oblasti přiučit, tak mu darujte gurmánský zážitek v jedné z našich luxusních restaurací.

Vánoční dárky pro pivaře

Máte doma vášnivého vyznavače tekutého chleba a nevíte si rady, jaký dárek mu tento rok k Vánocům nadělit? Nezoufejte, s našimi tipy na dárek pro pivaře se trefíte přímo do černého.

14605#

Tipy na zážitkové dárky pro ženy

Je těžké přijít každé Vánoce s něčím novým a originálním. Nechte se inspirovat našimi tipy na dárky pro ženy a darujte jí tento rok zážitek, na který bude vzpomínat ještě dlouho poté!

Zážitkové dárky plné relaxu

Paradoxně Vánoce je období plné stresu a hodně se toho musí zařídit a zorganizovat. Darujte jí tento rok odpočinek s našimi zážitky.

  • Olejová relaxační masáž - Ve vyhlášeném Tawanu se o ní postará thajská masérka a dopřeje jí tak moc potřebný odpočinek.
  • Bio péče o pleť - Dalším tipem na dárek je bez-chemická péče o pleť v luxusním salónu v pražských Vršovicích.
  • Japonská liftingová masáž obličeje Kobido - Masážní technika, v minulosti vyhrazena pouze japonské cisářovně, uvolní napětí a zkrášlí její obličej, a bude tak ideální dárkem k Vánocům.
Ověřeno Darinou Nejprodávanější

vícero lokalit

Praha, Karlovy Vary, Říčany u Prahy, Hluboká nad Vltavou, Špindlerův Mlýn, Mladá Boleslav, Brno, Ostrava

1 650,-


Gurmánský zážitek jako dárek k Vánocům

Vemte vaši partnerku kamarádku nebo maminku na luxusní večeři nebo oběd.

Pobyty

Chcete něco víc extra a do kapsy máte hluboko? Dalším tipem na dárek pro ženy k Vánocům jsou zážitkové pobyty na krásných místech, zde jsou některé z nich:

Kněžmost - Branžež

od 5 000,-

Náš tip

Sportovní a dobrodružné zážitky

Nevíte si rady, co darovat k Vánocům sportovně založené a akční ženě? Naše tipy na dárky vás určitě alespoň inspirují.

Tipy na Vánoční dárky pro děti

I děti by tento rok více ocenily místo ponožek a hraček nějaký zážitek, při kterém se něco naučí, zasportují, nebo zapojí svoje mozkové závity.

Akční dárky pro děti

Chcete děti odlepit od počítačů a obrazovek? Vyberte jako dárek k Vánocům akční zážitek z naší nabídky.

Náš tip

Darujte dětem pocit volného pádu - indoor skydiving v Hurricane Factory v pražských Letňanech. Vše proběhne za dozoru zkušeného instruktora v naprosto bezpečném, větrném tunelu.

Praha

1 590,-

Zjistit více


Vánoční dárky pro děti kulináře

Znáte nějakého malého kuchaře, který rád dovádí v kuchyni? Inspirujte se s našimi tipy na dárky pro děti.

Darujte dětem možnost zdokonalit jejich kulinářský um v největší kuchařské škole v ČR! Kurz přípravy sushi z nich udělá hotové sushi mastery.

Praha 7

1 590,-

Zjistit více


Pokud stále nevíte, který dárek vybrat, podívejte se do kategorie originálních vánočních dárků. Anebo darujte letos k Vánocům univerzální poukaz, s kterým si obdarovaný vybere sám.

Vánoční dárky
100 Kč za odběr novinek

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.