Originální párové aktivity: Co můžete podniknout se svou drahou polovičkou?
12.10.2022Aktualizace 26.02.2024

7 tipů na originální párové aktivity

Stereotyp je největším nepřítelem dlouhodobých vztahů. Přemýšlíte, jak ozvláštnit vaše další rande? Zkuste jeden z našich originálních zážitků, který si užijete společně.

Pocit volného pádu ve větrném tunelu v Praze

Rádi byste zažili pocit volného pádu, ale na tandemový seskok se ani jeden z vás necítí? V jedinečném větrném tunelu v Praze si tento sen můžete splnit. Vydejte se do Hurricane Factory, což je úplně první skydiving aréna v České republice a východní Evropě. Volný pád tu zažijete v tzv. letové komoře, do které se vydáte ve speciální kombinéze s helmou a brýlemi. Proud vzduchu tu má rychlost až 280 km/h, takže se během mrknutí oka budete vznášet jako pták. Odvážnější si můžou vyzkoušet i frajeřinky ve vzduchu.

Ověřeno Darinou Nejprodávanější

Pocit volného pádu v bezpečí větrného tunelu nabízí indoor skydiving. Let ve větru o rychlosti až 270 km/hod v letové komoře pod dohledem zkušeného instruktora je tu. Skočte do toho po hlavě.

Praha

od 1 990,-

Zjistit více


Před samotným letem oba dostanete podrobné instrukce od profesionálů, kteří vám budou během celého zážitku k dispozici. Na začátku vám pomohou s ovládáním celého těla. Vzhledem k fyzické náročnosti si skydiving v tunelu vyzkoušíte po dobu 3 minut. I když se to může zdát jako krátká chvíle, díky intenzitě zážitku budete mít vzpomínku na celý život. Schválně se můžete předhánět, kdo z vás v tunelu udělá zajímavější kaskadérský kousek.

Paintballová hra pro dva

Máte občas ve vztahu pocit, že si z vás váš partner střílí? Tak mu to oplaťte - a to doslova. Paintball je skvělá hra, při které se vyblbnou všichni milovníci střelných zbraní. Není se ale čeho bát, jedná se o bezpečnou aktivitu, při které žádné větší zranění nehrozí. Na začátku oba projdete bezpečnostním školením od profesionála, který vám vysvětlí vše od základů bezpečnosti po pravidla hry. Naučí vás také správně zacházet se zbraní. Po instruktážním úvodu se převléknete do speciálního overalu.

Paintballová hra pro 2, to je maximální porce barevného adrenalinu, na který nezapomenete.

Praha - Smíchov

od 1 200,-

Zjistit více


Pokud se ptáte, zda paintball bolí, míra bolesti se těžko garantuje. Ta je při zásahu minimální, ovšem stále pocitově zřetelná. Chráněni budete právě speciálním oblečením, které mívá například i chrániče kolem krku. Barva z kuliček po zásahu jde po hře bez komplikací vyprat, takže se nemusíte ani bát toho, že byste pak po ulici chodili s jasným důkazem o zásahu. Samotná hra je o tom, jak rychlá je vaše schopnost rozhodovat se. Budete se skrývat, rychle reagovat a snažit se vašeho partnera zasáhnout v ten nejlepší moment.

Romantika na nebi při letu balónem

Pokud vám nedělají problém výšky a chcete se kochat krásnými výhledy, vyrazte na let balónem. Jde o jedinečný zážitek plný romantiky a dobrodružství v jednom. Lety probíhají buď v ranních nebo pozdně odpoledních hodinách. To většinou ještě bývá i mlha, takže si asi dokážete představit tu nádheru stoupajícího či zapadajícího slunce, jehož paprsky se přes mlhu derou ven a tvoří tak nádhernou podívanou.

Náš tip

Vícero lokalit

Český ráj, Český Krumlov, Karlštejn, Brno, Ostrava, Hradec Králové, Bochov u Karlových Varů, České Budějovice, Olomouc, Zlín, Konopiště, Pálava, Plzeň, Kroměříž, Pardubice, Hluboká nad Vltavou, Roudnice nad Labem

od 8 500,-

vícero lokalit

Český ráj, Český Krumlov, Karlštejn, Brno, Ostrava, Hradec Králové, Bochov u Karlových Varů, České Budějovice, Olomouc, Zlín, Konopiště, Pálava, Plzeň, Kroměříž, Pardubice, Hluboká nad Vltavou, Roudnice nad Labem

od 15 700,-


Let je sám o sobě klidným zážitkem, nemusíte se bát žádných prudkých a krkolomných momentů. Vliv mají samozřejmě i povětrnostní podmínky, při těch velmi zhoršených se let konat nemůže. Délka celého letu je kolem jedné hodiny, ale může se také různě lišit. Každopádně těch pár desítek minut strávených mezi oblaky bude rozhodně nezapomenutelných. Pokud se tedy toužíte společně odpoutat od pozemských starostí a dotknout se nebe, není lepší volby než právě let balónem.

Rande při únikové hře Titanic

Máme tu i něco pro hravé páry, které ve vztahu nudu rozhodně nezažívají. Únikovka pro takové dvojice bude skvělým programem. Při této zažijete pořádnou dávku adrenalinu. Nejen, že se ocitnete v replice interiéru Titanicu, ale proměníte se do role kultovních postav Jacka a Rose. Společně zůstanete uvězněni ve strojovně. Čas bude utíkat a váš úkol bude více než jasný, dostat se do bezpečí na záchrannou loď. Klidné randíčko tedy nečekejte. Pokud se vám během jedné hodiny podaří z potápějícího Titanicu dostat, čeká vás šťastný konec.

Romantika pro dva se dá zažít i při únikové hře Titanic. Úniková hra od Endorfin World je pro rande jak dělaná. Na téhle schůzce se rozhodně nudit nebudete.

Praha

1 629,-

Zjistit více


Se vším budete před samotnou hrou důkladně seznámeni. Dostanete vysílačku a pak už se oba můžete vrhnout na řešení hádanek, jejichž rozluštění vás bude posouvat stále dál a dál. Na konci zážitku si jako úspěšní přeživší můžete dopřát láhev vína nebo koktejl na baru v zázemí únikové hry.

Pořádný gastro zážitek pro milovníky sushi

Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto je na místě podniknout i gastronomický zážitek, kde si vaše chuťové pohárky přijdou na své. Pokud navíc oba milujete ikonické jídlo japonské kuchyně, budete nadšení. Vydejte se do restaurace Miyabi s dvacetiletou tradicí, která se v současné době řadí mezi nejdéle působící japonské restaurace v České republice. Na svém kontě má i nejedno ocenění, například 1. místo v kategorii Jídlo v Grand restaurant 2019.


Na začátku vám nabídnou obrovskou mísu sushi, které si pak následně můžete doobjednávat v libovolném množství. Pro dobré trávení vám bude podáván i kvalitní japonský zelený čaj. Na závěr vám naservírují malou sladkost. Přijďte si společně užít vyváženou chuť, precizní vzhled a netradiční zážitek v restauraci s dlouholetou tradicí.

Vyrobte si parfém inspirovaný vámi

Tento opravdu netradiční zážitek potěší vyznavače příjemných vůní. Pojďte proniknout do světa, kde se vaše smysly probudí naplno. Společně se ponoříte do tajů příprav parfémů a ve finále si jeden dokonce i vyrobíte. Nejdříve poznáte kolem stovky rozmanitých vůni z celého světa, u kterých se dozvíte i jak působí na lidskou psychiku a tělesné zdraví.

Dopřejte si smyslový zážitek degustace přírodních vůní spolu s kamarádkou nebo partnerem. Objevte tajemství fascinujícího světa vůní a vyrobte si přírodní parfém na míru.

Praha

4 099,-

Zjistit více


To vše vás bude inspirovat k výrobě vaší vysněné vůně. S tou vám pomůže zkušená aroma expertka, s jejíž pomocí namícháte dva perfektní flakonky. Ty si na konci zážitku samozřejmě odnesete jako dárek, kterým se budete rádi vonět den co den. Bude tedy jen na vás, jestli váš parfém bude ve finále plný kořeněných tónů a silnějšího aroma nebo zvolíte spíše něco jemnějšího a svěžího. Oba parfémy se navíc mohou lišit, takže si s partnerem můžete každý vytvořit úplně odlišnou vůni.

Krmení krokodýlů, kajmanů a aligátorů

Poslední tip je pro opravdové fajnšmekry, kteří chtějí zažít něco neobvyklého. Společně se vydáte do Krokodýlí ZOO Praha, kde se naživo setkáte s desítkami živých kajmanů, krokodýlů a aligátorů. A to včetně velmi vzácných druhů, u kterých mnohdy populace ve volné přírodě nedosahuje ani 150 jedinců.

Potkáte se s desítkami živých kajmanů, krokodýlů i aligátorů, včetně vzácných druhů. A co víc - během exklusivní prohlídky si je budete moct i sami nakrmit!

Praha

od 1 759,-

Zjistit více


Těšit se můžete třeba na americké či čínské aligátory, či různé druhy krokodýla, od nilského po čelnatého nebo siamského. O všech druzích vám budou vyprávět zkušení průvodci, od kterých se dozvíte nejrůznější zajímavosti z jejich života ve volné přírodě i v zajetí. Nezůstane ovšem jen u prohlížení a poslouchání. Budete mít jedinečnou šanci si tyto tvory nakrmit.

Zážitky pro páry

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.