Netradiční rande? Máme pro vás návod!
25.03.2022Aktualizace 05.12.2023

Netradiční rande? Máme pro vás návod!

Autor: Karel Jech

Najít si čas pro toho druhého může být někdy pěkná fuška. Například společná večeře může být jednou z možností pro zajímavé konverzace i romantické chvilky. Připravili jsme si pro vás tipy na zajímavá místa, kam zajít na rande s vaší drahou polovičkou.

Degustační menu v Žižkovské věži

Vzít někoho na rande na večeři, to je klasika. My však pro vás máme tip na opravdu unikátní místo, kde s vaším protějškem můžete povečeřet. Vydáte se totiž do nejvyšší stavby v Praze. Čeká vás totiž prvotřídní degustační menu v Žižkovské věži. Společné chvíle tu tak strávíte s nepřekonatelným výhledem na celé město, které budete mít jako na dlani.

Ověřeno Darinou Nejprodávanější

Vychutnejte si 5chodové degustační menu v Žižkovské věži a kochejte se nádhernými výhledy z výšky 66 metrů. V restauraci Oblaca si užijete luxusní gastronomický zážitek.

Praha

3 569,-

Zjistit více


Romantické hollywoodské filmy budou proti tomuto zážitku slabým odvarem. Díky špičkové gastronomii vyhlášené restaurace Oblaca si na své přijdou i vaše chuťové pohárky. Dáte přednost mezinárodním pokrmům nebo zůstanete u regionální kuchyně? Výběr skvělého jídlo pak podpoříte i nápojem. Na své si tu přijdou vyznavači těch nejlepších vín, českého piva nebo i originálních drinků. Pokud tedy raději sázíte na klasiku v podobě romantického večera, degustační menu v Žižkovské věži určitě vašeho partnera nebo partnerku ohromí.

restaurace Oblaca

Večeře na prosklené lodi s živou hudbou

U jídla ještě chvíli zůstaneme. Gurmánský zážitek můžete zkombinovat s kulturním zážitkem, a to večeří s živou hudbou na lodi. Kromě skvělé degustace vás při této plavbě budou čekat výhledy, které vašemu rande dodají ten pravý romantický nádech. Nechte se společně unášet na vlnách a užívejte si společnost jeden druhého při pozorování nejvýznamnějších klenotů našeho hlavního města.

Ověřeno Darinou Nejprodávanější

Žádost o ruku, oslava narozenin, oslava výročí či jen udělat někomu radost je důvodem pro zakoupení zážitku Večeře na prosklené lodi s živou hudbou. Vydejte se po řece Vltavě.

Praha

od 3 460,-

Zjistit více


Panoramatický výhled na úchvatné památky srdce Prahy z paluby supermoderní lodi bude zážitkem pro vás oba. Například Karlův most budete mít na dosah ruky, až pod ním poplujete. Necháte se příjemně houpat při plavbě po Vltavě a u toho si budete užívat hudební doprovod. Zní vám to jako scéna ze zamilovaného filmu? Tohle ale bude realita, kde hlavní roli budete hrát vy dva. Během několika hodinové plavby se vzájemně poznáte blíž u sklenky vychlazeného prosecca a chybět nebude ani vynikající jídlo, bez kterého by to samozřejmě nebylo ono. Pokud tedy chcete vyměnit klasickou návštěvu restaurace za něco originálnějšího, toto bude trefou do černého.

rande na lodi

Adventure golf s obědem v Tyrolské hospůdce

Tento tip potěší hlavně sportovně založené duše. Ano, strávit rande nad skleničkou něčeho dobrého je stará dobrá klasika, ale co to trochu okořenit? Zahrajte si adventure golf v prostředí krásné Tyrolské hospůdky. Nuda a chvilky trapného ticha tu rozhodně čekat nemusíte. Mají tu areál, který je jedinečný tím, že jako jediný v České republice nabízí dvě různá hřiště pro adventure golf.

Nejprodávanější

Jste příznivcem minigolfu nebo vášnivým hráčem golfu? Zahrajte si adventure golf na prvním 18ti-jamkovém hřišti v ČR. Po hře si dopřejte poctivou domácí tyrolskou kuchyni.

Horní Bezděkov

1 049,-

Zjistit více


A co to ten adventure golf vlastně je? Jde o oblíbený sport, který v sobě kombinuje to nejlepší z klasického golfu a minigolfu. Je to taková zmenšená verze tohoto sportu, u které ale zažijete stejnou dávku zábavy. A odvážné dvojice se případně mohou i vsadit, kdo z nich dokáže dát více jamek. Vynaloženou energii po hraní golfu pak doplníte vynikajícím obědem z místní kuchyně, kde se specializují na originální tyrolské recepty. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Ale my se vsadíme, že nejsladší ze všeho stejně budou společné chvíle, které tu strávíte.

Adventure golf

Projížďka Prahou v mini Hot Rod

Náš čtvrtý tip je pro opravdové odvážlivce a ty, kteří touží po opravdu originálním rande. Než se vydáte na něco dobrého k jídlu a pití, zkuste společně zkrotit koně pod kapotou roztomilých mini Hot Rod vozidel. S těmi vás čeká projížďka centrem Prahy, takže za nás je to vlastně taková zajímavá alternativa za klasickou romantickou procházku.

10% sleva

Prohlídka Prahy v netradičním vozítku. Užijte si zájem kolemjdoucích, kochejte se pražskými památkami ze sedadla minivozu Hot Rod. Vydejte se na originální prohlídku v unikátním voze.

Praha

890,- od 799,-

Zjistit více


Při jízdě navíc určitě zažijete nejednu zábavnou chvilku. Uvidíte, jak se po skončení jízdy budete nadšením chichotat, že něco takového jste ještě nezažili. Navíc si u toho užijete i výhledy na okolní památky, kolem kterých budete projíždět. Zažijete tak nejen krásně strávené chvíle plné zábavy, ale budete za sebou mít i zajímavý zážitek.

mini hot rod

Zážitky pro páry

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.