Jak originálně darovat vánoční dárek?
30.10.2023Aktualizace 09.11.2023

Jak originálně darovat vánoční dárek?

Chcete udělat z předání dárku zážitek sám o sobě? Inspirujte se 5 tipy na způsoby, jak darovat Vánoční dárek originálně a kreativně. Fantazii se meze nekladou!

Vánoční dárek zabalte spolu s méně cennou věcí

Nikdy nezapomenu na výraz mého syna, když jsem mu dala k narozeninám hokejový puk. „Jé, mami, puk," řekl s nechápavým výrazem v obličeji. Potom, co balení otočil se mu rozzářili oči. Byly tam šikovně schované dvě vstupenky na NHL. To samé můžete udělat prakticky s čímkoliv. Dejme tomu, že máte v plánu darovat třeba poukaz na degustační menu v Žižkovské věži. Pánům kupte třeba kalhoty a voucher schovejte do kapsy nebo zabalte jejich boty a poukaz dejte dovnitř. Ten moment, kdy si budou myslet, že jste jim zabalili a dali pod stromeček jejich vlastní boty bude k nezaplacení.

Dárky schovejte

Klasická schovávačka nadchne hlavně ty nejmenší. Vánoční dárky poschovávejte a dejte hledačům indicie, kde je najdou. Můžete to udělat ještě zábavnější a dobrodružnější tak, že indicie budou vést k dalším indiciím a teprve třeba 3-4 k samotnému dárku. Pokud chcete být hodně zákeřní, tak do zabaleného dárku dejte další indicii a trochu si z dětí vystřelte. Anebo připravte mapu se stanovišti, na kterých musí splnit nějaký úkol (třeba říct básničku), po jehož splnění se budou moct přesunout na další stanoviště a tak dále.

Vytvořte vtipnou fotokoláž

Skvělým způsobem, jak předat dárek může být fotokoláž. Pokud jste alespoň trochu technicky zdatní, zvládnete to. Použijte obyčejné Windows malování nebo nástroje, jako je třeba Canva a design udělat tam. Nemusí to být nijak nádherně zpracované, podle mě čím hůř to vypadá, tím osobnější to je.

1.jpg

Dárek zabalte zbytečně komplikovaně

Cílem tohoto způsobu je zabalit dárek co nejnepřístupněji. Ráda používám všelijaké krabice, lepenky, a hlavně hodně balícího papíru. Všechno pak vrstvím a dávám do krabic, která zase zabalím a někdy celé oblepím lepenkou. Finální výtvor se potom stává až 10x větším, než byl původní dárek.

Darujte voucher s vlastním věnováním

Rozhodli jste se tyto Vánoce darovat poukaz? Často mají vouchery a poukazy pole, kde můžete vepsat osobní věnování. Nenechte toto políčko prázdné a napište pár slov od srdce, obdarovaného to zaručeně potěší.

Vánoční dárky
100 Kč za odběr novinek

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.