Oslavte výročí jinak! 13 tipů pro netradiční oslavu výročí
14.04.2023Aktualizace 05.12.2023

Oslavte výročí jinak! 13 tipů pro netradiční oslavu výročí

Jedno z nejdůležitějších dat v životě každého páru je výročí jejich vztahu či svatby. Každý rok, když se toto datum blíží, mnozí z nás přemýšlíme, jak tento den oslavit tak, aby byl nezapomenutelný a zároveň originální. Máme pro vás tipy na netradiční oslavy výročí, které změní váš pohled na to, jak se dá oslava výročí pojmout.

1. Soukromý let balónem s výhledem na krajinu

Představte si, že stojíte vedle své lásky, chytáte se za ruce a pozorujete, jak se svět pod vámi zmenšuje, zatímco vy se vznášíte výš a výš. Let balónem je romantický a vzrušující zážitek, který vám umožní pozorovat krajiny z perspektivy, kterou jste dosud nezažili. Připravte si šampaňské a připijte si na vaše výročí.

Soukromý let balónem pro dva, to je spojení romantiky a dobrodružství. Vyhlídkový let balónem vás okouzlí novým pohledem na svět. Nechte se ohromit a dotkněte se nebe.

vícero lokalit

Český ráj, Český Krumlov, Karlštejn, Brno, Ostrava, Hradec Králové, Bochov u Karlových Varů, České Budějovice, Olomouc, Zlín, Konopiště, Pálava, Plzeň, Kroměříž, Pardubice, Hluboká nad Vltavou, Roudnice nad Labem

od 15 700,-

Zjistit více


2. Thajská masáž pro dva: relaxace

Thajská masáž pro dva je dalším tipem na nezapomenutelný dárek k výročí. Uvolněte se a nechte své tělo v rukou profesionálů, zatímco sdílíte tento relaxační zážitek se svým partnerem. Společná zkušenost posílí vaše pouto a zanechá vás oba s pocitem klidu a harmonie.

Náš tip

Thajská masáž pro dva, skvělý a nezapomenutelný dárek pro vás a vaše blízké, užijte si svůj zážitek a zažijte něco výjimečného a neopakovatelného. Buďte originální.

vícero lokalit

Praha, Brno, Karlovy Vary, Říčany u Prahy

2 880,-

Zjistit více


3. Omakase degustační menu: kulinářský zážitek pro gurmány

Pokud jste oba milovníci dobrého jídla, omakase degustační menu je skvělým způsobem, jak oslavit vaše výročí. Objevujte nové chutě a krásy asijské kuchyně. Pokrmy vám připraví šéfkuchař podle svého nejlepšího výběru. Tento zážitek vás zavede na gastronomickou cestu, kterou si budete pamatovat navždy.

Nejprodávanější

Vložte důvěru šéfkuchařovi a nechte, ať on vybere, jakou cestou plnou chutí se vydáte. Přijďte do PRU58 na asijské, šestichodové degustační menu.

Praha

2 139,-

Zjistit více


4. Soukromá plavba luxusní lodí: romantika na vodě

Voda a romantika jdou často ruku v ruce, tak proč neosladit své výročí soukromou plavbou na luxusní lodi? Představte si, že plujete po klidných vodách se sklenkou vína v ruce, zatímco pozorujete západ slunce nad centrem Prahy. Tento zážitek je dokonalou kombinací romantiky a odpočinku, která zaručeně zanechá nezapomenutelné vzpomínky na vaše výročí.

Vyplujte luxusní lodí po Vltavě přímo centrem Prahy. Pod plachty si vás vezme zkušený kapitán. Poznejte Prahu z jiné perspektivy.

Praha

od 5 990,-

Zjistit více


5. Úniková hra Titanic: dobrodružství a zábava

Pokud máte rádi dobrodružství, rande v únikové hře Titanic je pro vás ideální volbou. Společně budete řešit hádanky a úkoly, abyste se dostali ven z místnosti. Tento zážitek zaručeně posílí vaši komunikaci a spolupráci a zanechá vás s pocitem úspěchu a radosti.

Romantika pro dva se dá zažít i při únikové hře Titanic. Úniková hra od Endorfin World je pro rande jak dělaná. Na téhle schůzce se rozhodně nudit nebudete.

Praha

1 629,-

Zjistit více


6. Romantika na ranči Orel: příroda a pohoda

Unikněte shonu města a užijte si klid a pohodu na ranči Orel. Procházky v přírodě, jízda na koni a večery u ohně vám umožní užít si jeden druhého v poklidném prostředí, kde na chvíli zapomenete na starosti všedních dnů a pořádně oslavíte vaše výročí.

Navštivte Českou Ves v Jeseníkách a objevte stylové ubytování na Ranči Orel. Pobyt pro dva v pokojích s výhledem do kraje, s projížďkou na koni a wellness se saunou a šungitovou místností je tím pravým dárkem.

Česká Ves

5 399,-

Zjistit více


7. Noc v Treehouse: pobyt v korunách stromů

Pro milovníky dobrodružství a přírody je noc v Treehouse dokonalým zážitkem a zároveň skvělou možností, jak oslavit výročí netradičně. Ubytování v domě na stromě vám umožní být blízko přírodě a zažít jedinečnou atmosféru, kterou jen takové místo může nabídnout. Během dne si užijte pěší turistiku nebo cyklistiku v okolí a večer budete relaxovat na terase, kde budete pozorovat hvězdnou oblohu a poslouchat zvuky lesa.

14023#

8. Pobyt v tančícím domě s piknikem a se snídaní

Zní vám kombinace pobytu v pražské ikonické budově a pikniku na Žofíně, jako ideální oslava výročí? Pobyt v tančícím domě vám nabídne luxusní ubytování v jednom z nejznámějších pražských budov. Navíc si můžete užít piknik na Žofíně s úchvatným výhledem na Pražský hrad a jiné historické památky. Ráno na vás bude čekat snídaně v restauraci Ginger & Fred. Zamilujte se znovu do sebe a do kouzelné atmosféry Prahy a oslavte výročí uprostřed našeho hlavního města.

Vyzkoušejte luxusní pokoje a ubytujte se v hotelu Tančící dům s výhledem na Pražský hrad. Pobyt pro dva s piknikem na Vltavě je ideálním dárkem pro vás dva.

Praha

10 500,-

Zjistit více


9. Golfový kurz pro začátečníky: sport a zábava

Pokud byste chtěli oslavit své výročí aktivním způsobem a zároveň se naučit něco nového, co takhle golfový kurz pro začátečníky? Společně se zasmějete svým prvním pokusům a třeba objevíte nový společný koníček, který vás bude bavit ještě dlouho poté.

8291#

10. Wellness noc na zámku: královský relax

Pro ty, kteří si chtějí užít opravdu luxusní oslavu výročí, je tu wellness noc na zámku pro dva. Ubytujte se v nádherném historickém prostředí hotelu Chateau St. Havel a nechte se hýčkat jako šlechta. Relaxujte ve wellness, procházejte se po krásném parku a užívejte si jeden druhého v královském stylu.

Odpočiňte si v sauně či vířivce, pochutnejte si na vysoké gastronomii pod vedením Ondry Slaniny. Nejen to nabízí zámecký hotel Chateau St. Havel ****

Praha

4 800,-

Zjistit více


11. Romantika v oblacích s degustační večeří

Pro opravdový zážitek, který vás doslova povznese, je tu romantika v oblacích s degustační večeří. Představte si, že si užíváte vyhlídkový let v letadle a poté si dopřejete vynikající degustační večeři ve vyhlášené restauraci. Tento zážitek kombinuje dobrodružství, romantiku a gastronomii, čímž vytváří nezapomenutelný zážitek a skvělou možnost, jak oslavit výročí svatby či vašeho vztahu.

Přijměte pozvání na originální gurmánský zážitek. Čeká vás vyhlídkový let a degustační menu pro dva v MG restauraci přímo na privátním letišti v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav

5 850,-

Zjistit více


12. Extrémní jízda na čtyřkolkách: adrenalinová zábava

Pokud preferujete více akční formu oslavy výročí, extrémní jízda na čtyřkolkách pro dva je tím pravým adrenalinovým dobrodružstvím. Společně prozkoumejte terén a užijte si vzrušení z jízdy. Užijete si nejen spoustu zábavy, ale také posílí vaše pouto, díky společně prožitému dobrodružství.

Milujete adrenalin, jízdu v terénu a čtyřkolky? Pak vyzkoušejte zážitkovou jízdu na čtyřkolkách v Kraji Vysočina. Adrenalinová jízda - extreme jízda pro dva je nejlepším dárkem pro adrenalinové nadšence. Outdoorový zážitek v přírodě si užijete.

Jihlava

od 3 780,-

Zjistit více


Ať už se rozhodnete pro kterýkoli z těchto tipů, nezapomeňte, že důležitější než samotný zážitek je čas strávený společně. Oslavte své výročí netradičně, užijte si jeden druhého a posilte svůj vztah společným zážitkem. Pokud byste se chtěli podívat na více tipů, jak výročí oslavit nebo jaký vybrat svému protějšku dárek. Navštivte sekci dárky k výročí a vyberte si nezapomenutelný zážitek.

Dárky k výročí
100 Kč za odběr novinek

Podobné články

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

Malebné a romantické chaloupky: Kde je najít?

31.01.2024

Roubenky, chaty i chaloupky. Kdo by netoužil po malebném víkendu v dřevěném stavení a nedaleko přírody. Proto jsme pro vás našli ty nejkouzelnější roubenky, ve kterých můžete strávit část vaší dovolené.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.